Vi samarbejder med Pavillon Danmark. Er du interesseret i isolerede orangerier, udestuer og pavilloner - så gå til Pavillon Danmark
Vi samarbejder med Pavillon Danmark
IMG_2197.jpg

Velkommen til vores showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du drømme dig væk i orangerierne, fornemme stemningen i udestuerne eller blot sætte dig et øjeblik i en af pavillonerne, mens du nyder en god kop kaffe. Kom helt tæt på detaljerne og få hjælp til hvilken løsning, der passer præcis til dig og din bolig. 

Mulighederne er uendelige, fordi de materialer, vi bruger kan kombineres som du ønsker det. Alle vores modeller er desuden møbleret, så du kan studere alle detaljerne i ro og mag. Melder spørgsmålene sig, står vores erfarne personale klar til at rådgive jer.  

Og husk, vi deler showroom med Pavillon Danmark, og sammen kan vi byde dig velkommen til meget mere inspiration kvalitet og design inden for både isolerede og uisolerede løsninger.

Showroom Kolding

I Kolding kan du opleve hele 2.500 m² inspirerende showroom med 30 forskellige modeller fordelt på orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse præsenteret af VICA og Pavillon Danmark som deler showroomet.

Læs mere

Showroom Greve

I Greve kan du gå på opdagelse blandt vores 10 inspirerende modeller og få en autentisk oplevelse af vores orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse præsenteret af VICA og Pavillon Danmark, som vi deler showroom med.

Læs mere

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde